Inlocuirea switch portbagaj - Jetta, Golf si GTI

Tutoriale si ghiduri VW
Avatar utilizator
tataieee
Administrator
Mesaje: 286
Membru din: 22 Apr 2016, 23:00
Localitate: Giurgiu - Mihailesti
Masina: Audi A3 2.0 TDI 2006 8P BMM - 175cp
Contact:

Inlocuirea switch portbagaj - Jetta, Golf si GTI

Mesajde tataieee » 03 Mai 2016, 19:35

1. Deschideți capacul portbagajului și scoateți căptușeala covor. Există 13 șuruburi cu cap Phillips, care sunt situate la aproximativ în cazul în care cercurile galbene sunt în imaginea de mai jos.

Imagine

2. Șuruburile din imaginea de mai sus sunt acoperite cu fibre de covor, deci folosind o șurubelniță goale pot zgâria acoperirea off. Am folosit un sac Ziploc congelator pliat în jumătate pentru a preveni acest lucru, așa cum se arată mai jos. Ea a făcut o treabă destul de bună de a păstra intactă acoperirea cu șurub.

Imagine

3. Odată ce mucoasa covor este oprit, deconectați tija de acționare din ansamblul dispozitivului de blocare prin unsnapping conectorul de tijă (săgeata galbenă în imaginea de mai jos) și îndepărtarea tijei din conector.

Imagine


4. Scoateți (2) 10mm (în interiorul cercurilor galbene din imaginea de mai sus), pentru a deconecta ansamblul dispozitivului de blocare de pe capacul portbagajului.
5. Întoarceți în sus clapeta de reținere pe microîntreruptorul partea inferioară a ansamblului de trunchi dispozitivului de blocare (săgeata galbenă în imaginea de mai jos).

Imagine

6. După ce face acest lucru microintrerupatorului ar trebui să alunece direct din ansamblul dispozitivului de blocare, așa cum se vede în imaginea de mai jos. Decuplați Microintrerupatorul din conectorul său de ham, trăgând cele două urechi laterale spre exterior (săgeți galbene), în același timp.

Imagine

7. Puteți testa pentru a vedea dacă microintrerupatorului este rău și provocând indicatorul luminos trunchi / bord să nu funcționeze sărind cele două terminale în conectorul cablajului cu un fir mic. Dacă lampa portbagaj se aprinde, atunci microîntrerupătorul este rău și trebuie să fie înlocuit. Dacă lampa nu se aprinde, atunci problema poate fi, de asemenea, în altă parte (dar poate fi microintrerupatorului, de asemenea). Verificați becul (ar trebui să faceți cu adevărat această primă) și circuitul dintre conectorul cablajului și lumina.
8. Instalați noul microîntreruptorul și reasamblat totul urmând cele de mai sus în sens invers.

Microîntrerupătorul este VW parte # 8D5959489 (se presupune că există, de asemenea, un microîntrerupător trunchi cu o parte # 8D5959489B care pot fi utilizate pe masini mai tarziu-model - dublu verifica partea dvs. # s înainte de a comanda). Cel mai ieftin am putut găsi pentru a fost de $ 10,95 la Auburn VW (1stVWParts sau 1-888-528-5280).
În cazul în care cineva trebuie să înlocuiască întregul ansamblu de prindere, partea VW # este 1J5827505D01C. Cel mai ieftin preț l-am văzut este 44,76 $ la 1stVWParts. Nu sunt sigur dacă ansamblul de blocare vine cu micro, dar bazat pe imaginea de mai jos pe care am găsit pe site-ul lui IMPEX, se pare ca dispozitivul de blocare poate veni cu un micro.


Ansamblul de blocare pentru GTI / Golf este diferit. Numărul piesei este 1J6827505BB41 si se vinde pentru $ 22,45.
IT - http://clubtech.ro
*Email: w.tataieee@gmail.com
*PayPal: w.tataieee@yahoo.com

Înapoi la “Tutoriale”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator